Nieuws

acryl irisDutchPainter is een website met veel informatie over met name tekenen en schilderen. Je vindt in deze categorie allerlei nieuwtjes over de website.

Registreren is niet nodig om van de website gebruik te kunnen maken, maar zonder registratie is het niet mogelijk om actief deel te nemen aan het forum of een galerij aan te vragen. Registratie is gratis en zonder verplichtingen. Bij vragen kun je altijd een mailtje sturen.Blijf bij - RSS feeds

indexWil je graag van alle nieuwtjes van Dutchpainter op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Met behulp van zogenaamde RSS feeds. Je kunt je op diverse onderwerpen abonneren. Bij het forum vind je een icoontje als hiernaast, helemaal rechts onderaan op de pagina. Door hierop te klikken kun je je op alle nieuwe (publiek toegankelijke) berichten abonneren.


Lees meer...

Forum

logo grootHet DutchPainter forum is online. Er zijn natuurlijk nog maar weinig berichten, maar ik hoop dat jullie me daarbij helpen. Om te kunnen posten in het forum moet je jezelf wel eerst even registreren. Registreren heeft nog meer voordelen, je kunt dan bijvoorbeeld een gratis galerij aanvragen. Op die manier kun je je werk aan iedereen laten zien. Zowel het registreren op DutchPainter als het aanvragen van een website is helemaal gratis.

Tot ziens op het forum!!

Uitgelicht

acryl lelieUitgelicht is de afbeelding aan de linkerkant bovenaan op de website. Die afbeelding veranderd elke keer als je een andere pagina bezoekt en alle afbeeldingen komen uit een galerij van een DutchPainter. Geregeld wordt er een andere galerij in "Uitgelicht"  geplaatst.

Wil je ook een galerij op DutchPainter? Dat kan! Registreer je op de site, en vraag een galerij aan via het contact formulier. In overleg stellen we dan jouw galerij samen. Jouw galerij wordt vervolgens een week lang in het zonnetje gezet.


Zelfportretten

In de galerij van DutchPainter vind je weerzelfportretten.

dorinePortret tekenen is een kunst op zich. Het vergt oefening en geduld om een portret te laten lijken. Sommige zelfportretten zijn erg creatief, niet slechts een goed gelijkende weergave.

De galerij "zelfportretten" laat door de leden gemaakte zelfportretten zien. Alle soorten uitwerkingen zijn welkom.

De zelfportretten mogen getekend of geschilderd zijn. Ook uitwerkingen in bijvoorbeeld klei, hout of stof zijn welkom.
Doe ook mee, en stuur een foto van je zelfportret op.

Welkom bij DutchPainter

acryl irisWelkom op de website van DutchPainter. DutchPainter is een website met veel informatie over diverse onderwerpen. De onderwerpen zijn gecategoriseerd in 3 hoofdgroepen. Tekenen en schilderen spreekt voor zich. Onder handvaardigheid vind je onder andere werken met klei, speksteen en quilten. Techniek bevat een aantal technische artikelen.


Registreren is niet nodig, maar zonder registratie is het niet mogelijk om een galerij aan te vragen of bestanden te downloaden. Registratie is gratis en zonder verplichtingen. Bij vragen kun je altijd een mailtje sturen.

Yolanda