TheGrue.org

Blijf bij - RSS feeds

indexWil je graag van alle nieuwtjes van Dutchpainter op de hoogte gehouden worden? Dat kan! Met behulp van zogenaamde RSS feeds. Je kunt je op diverse onderwerpen abonneren. Bij het forum vind je een icoontje als hiernaast, helemaal rechts onderaan op de pagina. Door hierop te klikken kun je je op alle nieuwe (publiek toegankelijke) berichten abonneren.Natuurlijk kun je je in het forum ook op alleen die onderwerpen die je interesseren abonneren. Dat doe je niet via dit icoontje, maar door op de gewenste categorie te klikken. Dan kun je boven het forum op "abonneren" klikken.

Bij de galerij vind je dit icoontje rechts bovenaan. Let wel op: wanneer je een bericht wilt krijgen bij alle nieuwe afbeeldingen, moet je op de hoofdgalerij op dit icoontje klikken. Wil je alleen de nieuwe afbeeldingen in een bepaalde galerij, dan moet je eerst naar deze galerij navigeren, en dan op het icoontje klikken.Om van alle nieuwe informatieve artikelen op de hoogte gehouden te worden, klik je helemaal links onderaan de pagina op het icoontje naast Informatief.

Ook bij het verschijnen van nieuwe Zelf-doen onderwerpen kun je automatisch op de hoogte gehouden worden. De link om je te abonneren vind je naast die van Informatief.
Tenslotte kun je ook van het nieuws op de hoogte gehouden worden. Dan klik je op het icoontje links onderaan de pagina op het RSS teken naast Nieuws.

Yolanda