Forumregels

Parent Category: ROOT Category: Webbeheer
Onze Website Forum Regels
1. Respect; Plaats geen racistische of discriminerende uitlatingen en plaats ook geen links naar dergelijke sites.
2. Taalgebruik; Grof taalgebruik is niet toegestaan.
3. Onderwerpen; Plaats geen onderwerpen die schokkend kunnen zijn en plaats ook geen links naar onnodig schokkend materiaal.
4. Copyright; Geen licentie- of copyright-schendingen.
5. Foto’s plaatsen; Dit is toegestaan.
6. Commercie; Het posten van commercieel getinte berichten is niet toegestaan en deze worden zo snel mogelijk verwijderd.

Respect:

Deze website is bedoeld om gezellig met mede-geïnteresseerden te praten over tekenen en schilderen, kuntselen en handvaardigheid. Om elkaar te helpen bij deze leuke hobby''s. Omdat we willen dat deze website leuk blijft gelden er enkele regels waar iedereen zich aan moet houden. Geen scheldpartijen of vervelende opmerkingen. Ook geen racistische opmerkingen of andere dingen waar je mensen mee kunt kwetsen. Laat iedereen in zijn of haar waarde en respecteer de meningen en ervaringen van anderen. Discussies met argumenten zijn natuurlijk toegestaan. Bij misbruik van het forum kunnen maatregelen getroffen worden. Ga als gebruiker niet zelf op het forum met iemand hierover in discussie, maar meld het in de rubriek klachten. Als er berichten zijn die wij niet acceptabel vinden dan worden die verwijderd of gecensureerd, zonder voorafgaande toestemming van de plaatser.

 

Taalgebruik:

Zoals al gezegd, grof taalgebruik is verboden. Gebruik ook zoveel mogelijk normale leestekens en gewoon Nederlands zodat je tekst voor iedereen leesbaar is. Probeer populaire afkortingen zoals "ff" (even) of "cker" (zeker) te voorkomen, niet iedereen is bekend met deze afkortingen. PLAATS GEEN TEKSTEN ALLEEN IN HOOFDLETTERS, omdat dit niet prettig leest.

 

Onderwerpen:

Deze website gaat over tekenen, schilderen, knutselen en handvaardigheid. De forums, artikelen en projecten zijn per soort materiaal georganiseerd. Iedereen mag op het forum een onderwerp openen, let er op dat je deze in het juiste subforum plaatst. Zeg duidelijk waar het onderwerp over gaat. Voordat je een nieuw onderwerp opent, is het verstandig eerst rond te kijken of de vraag al niet eerder geplaatst is. Hiervoor kun je de zoekfunctie gebruiken om te voorkomen dat er dubbele topics lopen. Als je een antwoord op een gestelde vraag niet weet, antwoord dan ook niet. Plaats geen onderwerpen of reacties die schokkend voor anderen kunnen zijn of die niets met dit forum te maken hebben.Berichten en antwoorden die niets met het oorspronkelijke onderwerp te maken hebben en geen inhoudelijke functie hebben, kunnen door de moderator verwijderd worden.

 

Copyright:

De beheerders van de website zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de berichten en de geplaatste afbeeldingen. Schendingen van licentie- of copyrights zijn de verantwoordelijkheid van diegenen die de berichten en afbeeldingen plaatsen. Bij misbruik wordt actie ondernomen. Dit kan tot gevolg hebben dat een moderator je post,reactie of afbeelding aanpast of in zijn geheel verwijdert. In het allerergste geval kunnen we de toestemming ontzeggen om nog op de website te posten .

 

Foto’s plaatsen:

Je kunt foto''s en afbeeldingen plaatsen op het forum. Om topics overzichtelijk te houden, zorg dan dat de foto''s maximaal 600 x 600 als resolutie hebben en 150Kb groot zijn. Quote ook geen foto''s uit een eerder bericht. Om een foto of afbeelding toe te voegen aan je bericht zet je de volgende code in je bericht: Code: [img]adres-van-je-foto[/img]. Daarnaast gelden nog de volgende regels voor het uploaden van plaatjes

* Geen problemen met naakt. Zelfs niet als het model ''compleet'' is afgebeeld en alles zichtbaar is, mits het naakt zijn niet het doel is.
* Geen plaatjes waarbij geslachtsdelen het hoofdonderwerp vormen. Zelfs niet als ze door gerenommeerde kunstenaars gemaakt zijn.
* Afbeeldingen van seksuele handelingen zijn niet toelaatbaar.

 

Commercie:

Het is niet toegestaan om commercieel getinte berichten te plaatsen op het forum.  Een link naar een eigen website mag welgegeven worden. Bij voorkeur mail je deze naar ons door, dan voegen wij ze in de categorie Ledensites toe.