Omhoog

365 Quilt Challenge

quilt final smallIn deze categorie vind je de patronen van de 365 Quilt Challenge. In de maandelijkse mappen vind je per dag een bestand met EXACT het patroon dat ook in het originele ontwerp is gebruikt. In dit bestand staan zowel de sjablonen, rotary cutting en de foundation patterns. Bij de algemene bestanden vind je een excel document met daarin de plaatsing van de blokjes voor zover ze op de originele quilt staan. Ook staat hier een EQ7 bestand met daarin de quilt met de blokken tot nu toe. Dit bestand wordt geregeld bijgewerkt. Meer uitleg over werken met sjablonen kun je hier vinden. Een artikel over foundation patterns vind je hier.

NB: door de vele naadjes en het trekken van het patroon kunnen de pp patroontjes kleiner uitvallen. Dat komt niet omdat het patroon te klein is. Je kunt dit oplossen door de patroontjes iets groter te printen. 105% of 110%. Probeer dit eerst uit!!

De bestanden zijn met zorg samengesteld maar vergissen is menselijk. DutchPainter neemt geen verantwoordelijkheid voor fouten in de bestanden. Controleer dus altijd goed voor je begint te knippen of te snijden. De bestanden zijn met behulp van EQ7 gegenereerd. De weergegeven kleuren en stoffen zijn anders dan die op de officiele website omdat er voor dit ontwerp andere stoffen gekozen zijn.

Alleen voor geregistreerde gebruikers.
January (35)
March (33)
April (30)
May (32)
June (31)
July (31)
August (31)
October (31)
 
 
Powered by Phoca Download